Roskilde Smørrebrød


Jesper Amsinck har i sommeren 2022 overtaget Roskilde Smørrebrød og er drivkraften bag det nye  Roskilde Smørrebrød. Læs hele historien her ...

Som 16 årig startede Jesper i lære som kok i SAS Restauranter i Lufthavnen. Derefter gik rejsen til Frankrig hvor han arbejdede på restaurant Olssons. Hjemme i Danmark igen arbejdede han i 5 år indenfor kokkefaget hvorefter han tog en lederuddannelse og nu i mange år har beskæftiget sig med Logistik indenfor flere brancher.


Jesper har tidligere haft sin egen vinimport – da dette ligesom mad også er hans store passion.


Jespers familie og venner nyder altid godt af hans søgen efter nye og spændende retter – de fleste venner har som ham selv den store passion for: mad og derfor er han også ophavsmand for flere mad- og tapasgrupper i hans nære omgangskreds.


Jesper glæder sig til at gå på yderligere opdagelser i madens verden. Og udvælge lækre råvarer både i Danmark og i udlandet for fortsat at kunne overraske jer. Der vil også være lækre produkter i butikken som I kan bruge til vært/værtindegaver.


Vi har netop indgået en aftale med "De Glade Fiskemænd". 

Afdelingsleder Frederik Bjørn Klarskov Hansen skriver;


De Glade Fiskemænd er en virksomhed der startede med 1 fiskebil og 3 venner med store ambitioner. Vi er idag implementeret i 7 Meny butikker, hovedsageligt i hovedstads området, men også lokalt her i Himmelev.

Vi producerer selv størstedelen af vores varer, inklusiv det koldrøget laks du bruger. Det bliver røget på vores røgeri i Espergærde og bliver udelukkende produceret af færøsk laks, og kun til vores butikker.
Laksen bliver røget over tørret bøgesmuld og ikke tilsat nogle smagsfremkaldende stoffer - Vi har dygtiggjort os i rygekunsten over en lang årerække og er nu kommet frem til det her produkt, som vi er utrolig stolte af.

De Glade Fiskemænd er stolte over det samarbejde vi har med jer, og glæder os til at mange flere nu får glæden af vores produkter.

Hvor vi skal hen

- og hvor det hele startede

Jesper glæder sig til at fortsætte rejsen og udviklingen i Roskilde Smørrebrød og ikke mindst – fortsætte med at give jer en masse spændende oplevelser i smagskøkkenet. Hvor I forhåbentlig vil blive inspireret, overrasket og måske til tider udfordret på enten smage eller sammensætninger.


Det traditionelle smørrebrød bliver her – men vil til tider ses med et tvist og nye sammensætninger. Som noget nyt kommer dagens ret – så søg endelig her – en gang imellem må det godt være det nemme valg. Vi fortsætter med sandwich, buffeter og picnic kurve med nye variationer og også muligt med lækker tapas anretning.


Jesper har altid haft en travl hverdag – men det er madlavningen der får hans puls ned i hjemmekøkkenet. Han brænder ikke for et specielt køkken, land eller dyreart – men tit for enkeltheden med gode råvarer og lige ”den” specielle sammensætning der giver det sidste.