Se vores vinterlige menuer til hverdag og festlige lejligheder
Pris for smørrebrød pr. stk. |
Roastbeef |
med hjemmelavede ristede løg og hjemmelavet remoulade |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Skinke |
med italiensk salat |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Skinke |
med bløde løg & spejlæg |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Røget filet |
med æggestand & friske grønne asparges |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Skinkesalat |
Hjemmelavet naturligvis med rødløg og Mayonnaise |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Leverpostej |
med ristede champignon, drueagurk & bacon |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Hakkebøf |
Med bløde løg |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 |
Hakkebøf |
Med bløde løg og spejlæg |
Luksus kr. 52,00 |
Dyrlægens natmad |
som du kender den, med løg, hjemmelavet sky og karse |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Rullepølse |
med løg & hjemmelavet sky på rugbrød |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Nystegt Frikadelle |
med rødkål og syltet drueagurk |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Nystegt Flæskesteg |
med rødkål og hjemmesyltede agurker |
Alm kr. 22,00- Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Kartoffelmad |
med mayonnaise & rå eller hjemmeristede løg |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Æg & Rejer |
med rejer og mayonnaise |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Æg & Tomat |
med tomat og mayonnaise |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Hjemmelavet Hønsesalat |
Med bacon og asparges |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Gammeldags modnede marinerede sild |
med løgringe, capers & 1/4 æg |
Midi kr. 45,00 |
Gammeldags modnede kryddersild |
med løgringe, capers & 1/4 æg |
Midi kr. 45,00 |
Karrysild efter egen opskrift |
med løgringe, capers & 1/4 æg |
Midi kr. 45,00 |
Nystegt Fiskefilet |
med hjemmerørt remoulade & citron |
Alm kr. 22,00 - Midi kr. 45,00 - Luksus kr. 52,00 |
Nystegt Fiskefilet |
med mayonnaise & rejer |
Midi kr. 52,00 - Luksus kr. 75 |
Mørbradbøf (Gris) |
med bløde løg & Agurkesalat |
Luksus kr. 52,00 |
Tatar |
med løg, capers , pickles og rå æggeblomme |
Luksus kr. 85,00 |
Fersk røget færørsk laks. |
med hjemmelavet æggestand, friske grønne asparges & purløg. |
Luksus kr. 85,00 |
Røget ål |
med hjemmelavet æggestand & hakkede tranebær |
Luksus kr. 85,00 |
Rejer |
med mayonnaise, citron & dild |
Luksus kr. 85,00 |
Stjerneskud på toast |
med 2 nystegte fisk. rejer, caviar, grønne asparges & dressing |
Luksus kr. 110,00 |
Pariserbøf af tatarkød |
rå æggeblomme, pickles, rødbeder, løgringe og capers |
Luksus kr. 110,00 |
Okseinderlår, klargjort til tartar
Æggeblommer
Frisk estragon, finthakket
Kapers, finthakket
Cornichoner, finthakket
Cognac
Worcestershire sauce
Oksemørbrad: Kr. 189,00
Kalvefilet: Kr. 159,00
Ost eller dessert
Årstidens Trifli
Kr. 75,00
Buffet kr. 199,00 pr pers.
Minimum 10 personer
Varmrøget laksesalat
Kalveculotte
Hvidløgsstegt kyllingebryst
Bacon-flødekartofler
Bagte rodfrugter med birkes & peberrodscreme
Oste m/ druer
Italiensk brød, smør
Kylling, karrydressing, bacon.
Flæskesteg med rødkål og agurkesalat.
Frikadelle med rødkål og agurkesalat.
Roastbeef med remoulade og peberrod.
Æg med rejer.
Skinke / ost.
Hønsesalat med bacon.
Pris pr. stk. kr. 75,-
Spicy tun.
Laks med guacamole.
Pr. stk. kr. 85,-
Vælg minimum 7 retter
Platte - fra 4 personer
Koldt bord - fra 8 personer
Vælg mellem: |
Marineret sild, kapers & rødløg, Kr. 25 |
Gammeldags modnede kryddersild, Kr. 25 |
Hjemmelavede Karry sild efter egen opskrift, Kr. 25 |
Stegt sild, efter egen opskrift, Kr. 29 |
Fisk på dåse - Brisling No. 2 fra Fangst. Letrøgede brislinger med citronmayonnaise, Kr. 25 |
Røget færøsk Laks med hjemmelavet æggestand og grøn asparges, Kr. 75 |
Røget ål med hjemmelavet æggestand og hakkede tranebær, Kr. 90 |
Porretærte med bacon, Kr. 35 |
Mørbradbøf af gris med bløde løg & hjemmesyltet agurkesalat, Kr. 45 |
2 Tarteletter med hjemmelavet høns & Asparges, Kr. 45 |
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, Kr. 55 |
Tartar, den klassiske, Kr. 70 |
Brie med råsyltede rabarber, Kr. 25 |
Saint Agyr med syltede pærekompot, Kr. 30 |
Hjemmelavet hvidløgsost, Kr. 25 |
Artiskok med chillirejer
Lynstegt tun med sesam og tangsalat
Kartoffel med chorizo (spicy)
Æggekage med røget laks & spinat, & tranebær vinegar
Manchego toppet med Serrano skinke
Kyllingespyd marineret i lemon & saffran
2 slags pølser med Hjemmelavet pesto, cornichoner og hvidløgscreme
2 slags oste med syltede pærer og rabarberchutney
Friskbagt Focasia brød
Mini porretærte med bacon
Varmrøget laksesalat med dressing & miniflute
Pølsehorn med ketchup eller dijon sennep (lidt stærk)
Mini frikadeller – serveres med kartoffelsalat med friske asparges, ærter og honning-dijon-dressing
Kyllingelår stegt i barbeque marinade
Brie med druer & radiser, hertil knækbrød
Chokoladebrownie med bær
Kr. 275,00
Reception: Pr. stk.
Canapeer m/ kæmperejer, ål, laks
Kr. 20,00
Tortillas med røget laks
Kr. 20,00
Indbagte kæmperejer m/ dip
Kr. 15,00
Mini sandwich m/skinkesalat, æggesalat, leverpostej, ost
Kr. 15,00
Mini sandwich m/laks
Kr. 20,00
Vandbakkelse m/creme & chokolade
Kr. 15,00
Parmaskinke m/ melon
Kr. 15,00
Mini frikadeller
Kr. 15,00
Cocktailpølser m/ bacon
Kr. 15,00
Mini tærter m/ porrer
Kr. 15,00
Brieost m/ druer
Kr. 15,00
Jordbær dyppet i chokolade
Kr. 15,00
Nyhed i Sincken - Roskilde Smørrebrød
Helt fra bunden tilberedes disse skønne vinterlige retter lige til at varme sig på og så smager det bare godt.
Du skal bestille dem minimum 2 dage i forvejen og til minimum 4 personer
Alle retterne koster kr. 129 pr. person. Alt står til afhentning klar til at blive opvarmet.
Ved bestillinger til over 10 personer kan det leveres varmt frem til kl. 18.00 og kun efter aftale
Hjemmelavet oksekødssuppe med kød & melboller, hertil Aspargeskartofler, oksespidsbryst med peberods sauce
Boeuf Bourguignon med kartoffelmos og surt
Helstegt oksefilet med rødvinssauce, timinanstegte babykartofler, stegte grønne asparges omviklet med bacon
Kyllingebryst i hvidvin, med flødesauce, masser af svampe og urter.
Serveres med ris og focasiabrød
KONTAKT OS
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes
ÅBNINGSTIDER
Mandag til fredag kl 08.00 - 14.00
Lørdag, søndag og helligdage efter aftale
Uge 1 fra den 2. januar til 8. januar ombygges butikken og der holdes lukket i disse dage