Det store traditionelle luksus julebord
Hjemmelavede stegte dijonsild |
Pr. kuvert kr. |
320,00 |
Kryddersild m/ løg og capers |
||
Hjemmelavede karrysild m/ æbler |
||
Røget laks m/ parmesan, skalotteløg & dildcreme |
||
Rejer m/ grønne asparges |
||
Fiskefilet m/ remoulade & citron |
||
Medister m/ grønlangkål |
||
Mørbradbøf m/ champignonflødesovs |
||
Kamsteg m/ rødkålssalat |
||
Leverpostej m/ champignon & bacon |
||
Æbleflæsk |
||
Confiteret andelår |
||
Brieost m/ druer |
||
Ris a’ la mande m/kirsebærsauce |
||
Friskbagt brød & smør |
||
|
Varmrøget laks m/ urtecreme |
Pr. kuvert kr. |
350,00 |
Hvidløgsmarinerede kæmperejer |
||
Grønne asparges m/ seranoskinke & parmesan |
||
Confiteret andelår |
||
Oksemørbrad medaljon på svampebund |
||
Æbleflæsk |
||
Små ovnstegte kartofler m/ sesam |
||
Flødekartofler m/ timianngkål |
||
Melonsalat med feta |
||
Hjertesalat m/ mormordressing |
||
Brownies m/ bær |
||
Forskellige oste med tilbehør |
||
Kæmpe buffetbrød |
Måtte De have andre ønsker, opfyldes disse også gerne…
Alle priser er baseret på levering af min. 2 kuverter.
Bestilling bedes afgivet 8 dage før arrangementet - ændringer senest 4 dage før.
Ved levering på søn- & helligdage, beregnes et tillæg på 300,- kr.
Emballage & fade returneres rengjorte senest 3 dage efter arrangementet.